site loader

CEO/FONDATOR/RADIOHOST/EVENTHOST/ REALIZATOR

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Ei bine parafrazând pot spune ca prima pasiune nu se uita never ever. Așa este și în cazul meu.

 

 

Contactul meu cu lumea radioului s-a întâmplat în urma cu mai bine de două decenii, când eram un puști.

În anii ’90 la început, când monopolul era deținut de către Televiziunea  Națională, se difuza sâmbătă seara un serial numit “Telefonul de la miezul nopții “-The midnight caller – care îl avea drept personaj principal pe Jack Killian, un polițist retras, care ajunge să găzduiască o emisiune de noapte la radio KJCM, un amestec de divertisment și talk-show, prin care se implica în probleme de societate, unele destul de tăcute și sensibile.

Ei bine, acela a fost switch-ul meu, infectarea cu virusul radioului care-ți rămâne forever în sânge și ADN.

Așa se face că pe data de 3 Aprile 1995 am făcut primii pași într-un studio de radio “RADIO BRAȘOV” locul care mi-a rămas întipărit în inimă și de unde am furat meseria de radio DJ, de la oamenii de radio de atunci, cărora într-o măsură, le datorez ceea ce am învățat legat de ideea de radio.

În anul 2000 am fost admis la Facultatea de Stomatologie Ovidius Constanța, oraș de suflet al meu, unde am studiat, iar în 2001 m-am orientat către București studiind  restul de 5 ani la Facultatea Carol Davilla București (deși am avut nevoie de 6 luni de acomodare), devenind a doua mea casă. Aici, am cunoscut un bun prieten Cătălin Bican, realizator la EuropaFM și care m-a introdus în lumea radioului la nivel național, observând cum este într-un trust media de acest calibru.

După absolvirea facultății  în 2006 și din cauza unei schimbări atipice a cronologiei vieții mele, am părăsit Bucureștiul concentrându-mă pe stomatologie mai mult decât radio, însă păstrând contactul cu media, la Radio Orion Muscel la invitația lui Marius Tudose.

Din 2012 m-am ocupat activ de event organizing, împreuna cu un alt prieten Alex Zuivart –alias DJ Alexinio manager Zuiart Production.

În 2014 am avut ideea de a înființa un radio pe net diferit de cele ce sunt online.

Conceptul fondat se numește DUXRADIO și pot spune că am investit toată pasiunea și timpul.

 

DuxRadio este încununarea unei munci asidue și încercăm să fim, de la zi la zi, tot mai buni, mai bine percepuți și mai implicați în cotidianul nostru, ceea ce mă face, perfecționist fiind, câteodată mai exuberant, altădată mai exigent,  însă toate fac parte din efortul nostru de a vă oferi calitate.

Așadar indiferent că veți asculta sau nu DuxRadio, atât eu, cât și echipa mea, vă mulțumim pentru că v-ați oprit preț de ceva timp pe site-ul nostru!

DuxRadio – CÂND MUZICA INTRĂ ÎN VIAȚA TA

 

 

 

 

 

 

 

 

1476240_508634135910455_1320072924_n

Image 1 of 33