site loader


CEO/FONDATOR/RADIOHOST/EVENTHOST/ REALIZATOR

Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodată. Ei bine parafrazând pot spune ca prima pasiune nu se uita never ever. Așa este si in cazul meu.

 

 

Contactul meu cu lumea radioului s-a intamplat in urma cu mai bine de doua decenii, cand eram un puști.

In anii ’90 la început, cand monopolul era deținut de către Televiziunea  Nationala, se difuza sâmbătă seara un serial numit “Telefonul de la miezul nopții “-The midnight caller – care il avea drept personaj principal pe Jack Killian, un politist retras care ajunge sa găzduiască o emisiune de noapte la radio KJCM, un amestec de divertisment si talk-show prin care se implica in probleme de societate, unele destul de tăcute si sensibile.

Ei bine acela a fost switch-ul meu, infectarea cu virusul radioului care-ți rămâne forever in sânge si ADN .

Așa se face ca pe data de 3 Aprile 1995 am făcut primii pași într-un studio de radio “RADIO BRASOV” locul care mi-a rămas întipărit in inima si de unde am furat meseria de radio DJ, de la oamenii de radio de atunci, cărora intr-o măsura le datorez ceea ce am învățat legat de ideea de radio.

In anul 2000 am fost admis la Facultatea de Stomatologie Ovidius Constanța , oraș de suflet la meu, unde am studiat, iar in 2001 m-am orientat către București invățând  restul de 5 ani la Facultatea Carol Davilla București ( deși am avut nevoie de 6 luni de acomodare ) devenind a doua mea casa . Aici am cunoscut un bun prieten Cătălin Bican, realizator la EuropaFM si care m-a introdus in lumea radioului la nivel național, observând cum este într-un trust media de acest calibru .

După absolvirea facultatii  in 2006 si din cauza unei schimbări atipice a cronologiei vietii mele , am părăsit Bucureștiul concentrându-ma pe stomatologie mai mult decât radio, însă păstrând contactul cu media , la Radio Orion Muscel la invitația lui Marius Tudose .

Din 2012 m-am ocupat activ de event organizing, împreuna cu un alt prieten Alex Zuivart –alias DJ Alexinio manager Zuiart Production.

In 2014 am avut ideea de a înființa un radio pe net diferit de cele ce sunt online.

Conceptul fondat se numește DUXRADIO si pot spune ca am investit toată pasiunea si timpul .

 

DuxRadio este incununarea unei munci asidue si încercam sa fim de la zi la zi tot mai buni, mai bine percepuți si mai implicați in cotidianul nostru, ceea ce ma face, perfecționist fiind, cateodata mai exuberant, altadata mai exigent,  însă toate fac parte din efortul nostru de a va oferi calitate .

Așadar indiferent ca veți asculta sau nu DuxRadio, atat eu cat si echipa mea va mulțumim pentru ca v-ați oprit preț de ceva timp pe site-ul nostru!

DuxRadio – CAND MUZICA INTRA IN VIATA TA