site loader
februarie 25, 2018 Curs pictura-arta contemporana(ulei pe panza)

Curs pictura-arta contemporana(ulei pe panza)

Durata: 12 sedinte
Frecventa: o sedinta de 3 ore pe saptamana, in fiecare Joi, intre orele 18:30 si 21:30
Cost curs: 450 de lei/ luna (pe 4 sedinte), toate materialele sunt incluse in pret, oferim si pauza de cafea cu bunatati de la Dulcineea, cafea si apa.
Locatie: Galeria Ora0, str. de Mijloc, 133, subsol (intrarea laterala), Brasov
Pentru inscriere, click GOING si trimite mesaj cu nr tau de telefon pe pagina Ora0. La inscriere, se plateste un avans de 100 de lei, suma care va fi dedusa din prima rata lunara. Datele de plata ale ratelor sunt fixe, indiferent de absente.

Pictura este un mod de exprimare, care dezvolta sensibilitatea, imaginatia si creativitatea. 
Pe parcursul a 3 luni, veti cunoaste si interpreta operele de arta plastica utilizand criteriile valorice proprii in analiza acestora .
Veti compune in mod original si personal spatiul plastic, va veti exprima creativitatea intr-un cadru autentic si inspirational unde sunt asteptati cu idei noi .

Este binevenit oricine vrea sa picteze, indiferent de experienta anterioara si vom aborda un alt gen de curs de pictura, liber, fara prea multe reguli, care pot fi uneori plictisitoare si pot limita creativitatea.
Vom folosi culorile si le vom expune asa cum simtim sa ne exprimam. Pentru ca arta vine din suflet.
Vom aborda pictura de portrete, nuduri si tot ceea ce simtiti sa abordati in materie de arta plastica.
Se va lucra in ulei pe panza.

Despre trainer- Mirela Craescu
“Pictez de la 4 ani, am participat la numeroase cursuri de pictura, expozitii si concursuri, am absolvit scoala de arta si am evoluat iubind ceea ce fac. In fiecare dintre noi exista o latura artistica. Daca latura ta artistica este pictura, te invit un curs inovativ in care libertatea in exprimarea artistica este punctul forte.”