site loader
septembrie 29, 2015 Gala YouTube Music Awards 2015 pe 24 martie

YouTube onorează în acest an o serie de cântăreţi celebri, precum Drake, Rihanna, Beyonce şi Miley Cyrus, dar şi câţiva artişti în plină ascensiune, precum Sam Smith şi Hozier la Gala programată pe 24 martie.

Cei 50 de câştigători de la ediţia din acest an au fost aleşi în funcţie de numărul vizualizărilor clipurilor lor de pe YouTube, numărul abonaţilor lor de pe această platformă şi numărul concertelor susţinute în ultimele şase luni.

Unele dintre cele mai populare videoclipuri publicate în ultimele 12 luni pe platforma YouTube au fost “Shake It Off!”, al cântăreţei Taylor Swift, “Only One”, al cântăreţului Sam Smith, şi “Partition”, al vedetei americane Beyonce.

Odată cu anunţarea câştigătorilor, organizatorii galei au anunţat că site-ul YouTube a ajuns la 47 miliarde de vizualizări, 164 milioane de abonaţi şi la 1.600 de fişiere video publicate pe această platformă în ultimele şase luni.

Gala YouTube Music Awards 2015 va avea loc pe 23 martie la ora 22.00 de pe coasta de vest americană (24 martie, ora 06.00 GMT).