site loader
martie 7, 2021 PROTESTE AMPLE ANTIVACCINARE OBLIGATORIE!

Val de proteste UPDATE: „Mă bucur că am reuşit să ajung la protest. Aceste restricţii sunt total neconstituţionale. Noi, poporul, incepem să ne trezim şi să luăm atitudine. Cred ca si domnii politisti ar trebui să inteleaga ca ei servesc patria.Am vorbit cu colegii mei de la Camera Deputatilor si am studiat impreuna legea vaccinarii. Pe pagina mea am postzat aceste dispozitii cu privire la obligativitatea vaccinarii. Mi s-a spus că sunt prea sus. Si daca adopta legea, aceasta este neconstitutionala si incalca constituţia. Avem de-a face cu nişte inculti juridic.

Eu când aud de al treilea val mă găndesc că pe ăstia i-a lovit în cap un tsunami. Care al treilea val? de unde, ca nici primul nu a fost. Îl consider pe domnul Arafat vinovat de omor calificat. Raed Arafat a impus nişte protocoale de la care medicii nu abdică.”, a spus Diana Şoşoacă.

Val de proteste UPDATE: Diana Şoşoacă a ajuns la finalul protestelor, după ce liderii AUR au plecat de la manifestaţie.

Val de proteste UPDATE: Organizatorii au fost amendaţi cu 7000 de lei pentru că au permis accesul unui număr de persoane care încalcă regulile din pandemie.Val de proteste UPDATE: „Nu împotriva vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide”, a fost sloganul anunţat de către iniţiatorii acţiunii – Alianţa Părinţilor şi alte patru asociaţii, Pro Consumatori, Medici pentru Consimţământ Informat, Neam Unit şi Pro Decizii Informate.

Val de proteste Update. Liderul AUR, George Simion, s-a arătat extrem de revoltat din cauza faptului că Bucureștiul revine în scenariul roșu și susține că este timpul pentru proteste de amploare.
„Din nou scenariu roșu! Restaurantele și școlile se închid în București, Timiș și alte zone. Nici măcar nu se poate respinge starea de alertă și aceste scenarii în Parlament. Alții decid în numele românilor. E timpul pentru proteste!”, a declarat George Simion.

Val de proteste. Zeci de părinți s-au adunat să protesteze împotriva legii obligativității vaccinării, care, după cum spun reprezentanții Alianței Părinților, urmează să fie adoptată de către Parlament. Liderii protestatarilor se așteaptă chiar la 5.000 de participanți la evenimentul de astăzi. La protest se află şi George Simion, liderul AUR.
Val de proteste în toată lumea. La București, Alianța Părinților cheamă lumea la un protest. „Duminică, 7 Martie, începând cu orele 15.00, vă așteptăm la Parcul Izvor în fața Parlamentului la manifestație, pentru Libertate”, anunță Alianța Părinților într-un eveniment promovat pe Facebook. Anunţul vine după ce în Bucureşti s-a anunţat scenariu roşu, la Timişoara este carantină, iar alte oraşe mari ale ţării se află sub restricţii.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva SARS-COV-2, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, într-o conferință de presă, că până la 1 martie s-au înregistrat 5.458 reactii adverse, rata de incidență a reacțiilor adverse fiind de 3,5 reacții adverse la 1.000 de doze de vaccin, informează SPS. SURSA: romaniatv.net